Kuten kaikilla ”huippukeittiöillä”, myös Penan pizzakeittiössä pohjan teko on salaisen ohjeen mukainen.
Jopa perheen sisällä on epätietoisuutta pohjan koostumuksesta, mutta täytteen sisältöä koskevat toiveet otetaan huomioon ja vinkkejä vastaanotetaan.
Yksi suosikkipohjistamme tehdään ranskankermasta. Ja näin se syntyy:
2 dl ranskankermaa, johon on sekoitettu 1 tl oliiviöljyä.
½ sitruunan kuori raastettuna.
2 tl sitruunan mehua ja ripaus mustapippuria.
Levitä ranskankerma, johon on sekoitettu mausteet, pizzapohjalle.
Päälle vihreää parsaa (paloina), kylmäsavulohiviipaleita, kirsikkatomaatteja, mozzarella ja raastettua parmasiinia.
Vielä ripaus mustapippuria ja uuniin!
Lue Pentti ”Pena” Salosen puolison, palkitun matkatoimistoyrittäjän Kirsi-Marja Salosen tarina löytyy täältä Elämäni paras matka .