Maammekauppa – Iloisesti palveleva kotimaisen tavaran kauppa verkossa ja keskellä Laitilaa

Avatar photo
  • Maammekaupasta on tullut jo pieni matkailunähtävyys. Laitilan keskustassa sijaitseva kivijalkamyymälä sekä verkkokauppa pitävät sisällään vain kokonaan Suomessa valmistettuja tuotteita.

Kaupallinen yhteistyö

Keskellä Laitilaa paksujen kiviseinien sisällä kohtaavat toinen toistaan iloisemmat värit sekä lämpimän kotoisa tunnelma. Astuttaessa Maammekaupan sijaitsevaan myymälään voi kaikenlaiset arjen kiireet jättää hetkeksi taka-alalle ja vain keskittyä iloisiin asioihin. Suomalainen musiikki soi ja hymyyn vastataan hymyllä.

Maammekauppa on heinäkuussa 2017 avattu verkkokauppa ja jo pieneksi matkailukohteeksi noussut kivijalkamyymälä, jonka suuri tavoite on parantaa kotimaisten tuotteiden löydettävyyttä.  Vaikka Maammekauppa ei vielä ole mikään valtavan suuri tavaratalo, pystytään kaupassa aina lupaamaan jokaisen myynnissä olevan tuotteen valmistuneen Suomessa. Tavaran alkuperää ei siis tarvitse arvailla, vaan koko valikoiman osalta voidaan kertoa, millä Suomen paikkakunnalla tuotteen valmistus tapahtuu.

Maammekauppa kotimaista tavaraa

Maammekaupasta etsivä löytää kattavan valikoiman naisten- ja lasten vaatteita, talviasusteita, kodin tuotteita sekä luonnonkosmetiikkaa. Myös lahjatavarakauppana Maammekauppa on verraton.

Lahjahankintojen tekeminen Maammekaupasta on hieno tilaisuus tehdä suomalainen arvovalinta. Lahjansaaja saa tällä kertaa kotimaista! Eikä Suomessa valmistetun lahjan arvo ole tietenkään pelkästään ylevässä ajatuksessa. Onhan myös erittäin mukava antaa (sekä saada) laadukas ja varmasti eettisesti kotimaassa valmistettu tuote.

Maammekaupassa asiakkaiden kotoisasta tunnelmasta ja palvelun sujuvuudesta vastaavat kauppias Jarkko, kauppamestari Iina sekä uusimpana tulokkaana tuulispää nimeltään Outi. Maammekaupassa verkkokauppa on valjastettu yhdeksi myymälän asiakaspalvelukanavaksi sekä päinvastoin. Valikoimaan voi siis tutustua rauhassa vaikka omalta kotisohvalta ja lopulliset ostokset pääsee silti tekemään kaikkia aisteja hyödyntäen myymälään. Ja palvelua saa turvallisella lounaismurteella. Toisaalta suurin osa verkkokaupan tilauksista lähtee heti samana päivänä myymälän hyllyiltä tai rekeistä uuteen kotiinsa, joten maantiede on vain pieni hidaste kotimaisille tuotteille.

Iloinen rytmiryhmä kutsuu kaikki suomalaisen laadun ystävät tekemään löytöjä ja ihmettelemään myös Maammekaupan somemaailman ihmeellisiä käänteitä.

Maammekaupan verkkokauppa palvelee osoitteessa www.maammekauppa.fi, myymälän ovi aukeaa osoitteessa Vihtorinkatu 6 Laitila ja tunnelmaa pääsee aistimaan myös Facebookissa https://www.facebook.com/Maammekauppa.fi.

© Perjantaijuttu - All rights reserved. - Tietosuojaseloste - Toteutus: Mainostoimisto Ilmiö