Lahjaideat luonnonlapsille, eränkävijöille ja hyvän ruoan ystäville

Avatar photo
  • Elämyslahja on hyvä valinta sille, joka haluaa antaa aineettoman lahjan. Mikään ei tietysti estä hankkimasta elämystä omaksi iloksi!
  • Täältä löydät myös alennuskoodin lahjaostoksille.

Kaupallinen yhteistyö

Lahjaideat luonnonlapsille – Elämyslahjat suosittelee

Tunnetko oikean luonnonlapsen? Tai oletko kenties itse ihminen, joka nauttii elämästä täysin rinnoin? Elämyslahjoilta löydät parhaat lahjaideat luonnonlapsille mitä hurjimmista laskuvarjohypyistä rentouttavimpiin hierontoihin. Tutustu Suomen suurimpaan valikoimaan ja löydä paras lahja sille, joka nauttii elämästä ja tekemisestä. Seuraavaksi annan esimerkkejä kategorioista, jotka voivat osoittautua kiinnostaviksi.

Koskenlaskua

Lahja luonnonlapselle, joka kaipaa lomaa

Ei tarvitse matkustaa kauas nauttiakseen lomasta – jo lyhyt matka voi riittää tuomaan raikkaita hetkiä kiireiseen arkeen. Lomaympäristössä arjen rutiinit jäävät tauolle ja luonnonlapsi voi unohtaa arjen kiireen. Suomesta ja Virosta löytyy paljon loistavia kohteita lähilomalle. Useissa kohteissa hotellipakettiin voi lisätä myös pääsyn kylpylään. Lähiloma voi olla virkistävä ja hemmotteleva elämys! 

Lahja ulkoilmaihmiselle

Onko lahjan saaja luonnonlapsi, joka nimenomaan viihtyy luonnossa? Osaako hän leiriytyä kuin kunnon eräilijä? Tai onko lahjan saaja kyllästynyt sisäilmaan ja tarvitsee luontaista ulkoilman virkistävää tunnelmaa? Ulkoilmassa viihtyvälle luonnonlapselle sopii lahjaksi paljon erilaisia leiriytymiseen liittyviä tavaroita, mutta niistä ei suoraan saa kokemuksia. Ulkona koetut elämykset ovat lahjaidea, jotka viihdyttävät ulkoilmaihmistä. Katso luontoelämykset ja voit löytää esimerkiksi yhteisen elämyksen.

Uusia illalliskokemuksia

Nauttiiko lahjan saaja ruuasta, mutta kaipaa jotain uutta illalliselta? Tässä tapauksessa jokin mahtava illalliselämys on uusia kokemuksia tuova lahjaidea. Sopisiko luonnonlapselle esimerkiksi pilkkopimeässä tarjoiltava Illallinen pimeässä, kauhulla maustettu Haunted Dinner tai luokattoman palvelun, mutta nauruja tuova Shitty Dinner?

Ikimuistoinen illallinen

Extreme-elämyksestä lisää virtaa

Luonnonlapsia pidetään usein hyvin kokemuksia-arvostavina henkilöinä. Extreme-elämykset ovat loistava lahjaidea juuri heille. Elämyksistä saa jännittäviä ja päätähuimaavia kokemuksia, jotka saavat luonnonlapsen arvostamaan yhä enemmän elämää. Lahjaideaksi sopii esimerkiksi sukelluskokeilu, superautoajelu, tai laskuvarjohyppy. Nämä ovat muun muassa suosittuja lahjoja miehelle.

Lahjaidea luonnonlapselle, joka kaipaa rentoutusta

Uutta arvostusta elämää kohtaan voi saada myös rentoutumalla. Yllätä siis luonnonlapsi rentoutuselämyksellä! Lahjaideana toimii hyvin niin hieronta-, kylpylä- kuin hyvinvointielämys, joissa voi kokea uusia ulottuvuuksia rentoutumisesta. Nämä ovat kokemuksia, jotka varmasti rentouttavat, hemmottelevat ja lisäävät arvostusta elämää kohtaan.

Näistä ehdotuksista on varmasti apua hänelle, joka haluaa antaa aineettoman lahjan. Muista myös itse kokea uusia elämyksiä sekä arvostaa elämää uusilla tavoilla. Avoin lahjakortti on lahja, jolla lahjan saaja saa itse valita mieluisan elämyksen. Kaikille jotain!

Kirjoittaja: Anssi, elämyslahjat.fi

 

© Perjantaijuttu - All rights reserved. - Tietosuojaseloste - Toteutus: Mainostoimisto Ilmiö